Ürünlere özel depoloma alanları

Derin dondurucu üniteleri, kuru erzak depolarında hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun muhafaza Devamı

365 Gün üretim

Üretimin her aşamasında kullanılan malzemelerin ve pişmiş ürünlerin özelliklerine uygun olarak soğuk odalarda muhafaza eilmesi devamı

Kalite Politikamız


Apaydın catering Ltd. Şti. olarak,

Hammaddeden müÅŸteriye kadar olan zincirde Gıda GüvenliÄŸi ilkelerine uygun üretim ve hizmet saÄŸlamak amacıyla,ISO 9001 standart ÅŸartlarına uygun olarak oluÅŸturduÄŸumuz Kalite Yönetim Sistemimizi sürekli geliÅŸtirerek ödün vermeksizin uygulamayı ilke edindik…

SaÄŸlıklı,kaliteli,hijyenik,lezzetli yemekler üretip güler yüzlü hizmet anlayışımızla müÅŸterilerimizin memnuniyetini arttırmak,çalışanlarımızı sürekli geliÅŸtirmek,yasal sorumluluklarımızı yerine getirerek çalışmalarımızı yürütmek politikamızın temel unsurlarıdır.Kalite gönüllüsü ve sektöründe öncü bir firma olmanın sorumluluÄŸu ile iÅŸletmelerimizde satın almadan servis sonuna kadar tüm aÅŸamalarda KALÄ°TE saÄŸlamak amacıyla özel tedbirler ve uygulamalar ile çalışmaktayız.

Misyonumuz ; Gıda GüvenliÄŸi ve Kalite çalışmalarında,çalışanlarımızın eÄŸitiminde sektör çıtasını sürekli yukarı çeken firma olmaktır.Bu misyondan hareketle kanun,yönetmelik,standartlar ve müÅŸteri ÅŸartları doÄŸrultusunda yönetilerek sektör liderliÄŸini sürdürmeye devam etmekteyiz.

Kalite YolculuÄŸumuzda yaptığımız çalışmalarla bugün tüm mutfaklarımızda;

ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ile Tedarik ve Talep zinciri içerisinde ürettiÄŸimiz her deÄŸerde Kaliteyi esas aldık.Hizmetimizi,planlı üretimimizle,tedarikçi deÄŸerlendirme sistemimizle,eÄŸitimlerimizle belirlenmiÅŸ hedeflerle,sürekli iyileÅŸtirme ve geliÅŸtirme prensipleriyle tüm çalışanlarımızın katılımıyla sunmaktayız.

ISO 22000 Gıda GüvenliÄŸi Yönetim Sistemi ile üretimimizin her aÅŸamasında güvenli gıda üretimi ve hijyen kuralları ile ilgili yasal ÅŸartlara uyarak,tehlikeleri belirleyip kontrol altına alınması için tüm kaynaklarımızı kullanarak,gıda güvenliÄŸi bilincini tüm sisteme uygulayarak yemek üretimi ve servis hizmeti saÄŸlamaktayız.

ISO 18001 Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi Yönetim Sistemi ile önce can güvenliÄŸi ilkesiyle çalışanlarımız,ziyaretçilerimiz,tedarikçilerimiz ve hizmet verdiÄŸimiz müÅŸterilerimiz için saÄŸlığı ve güvenliÄŸi korumaya yönelik sistem kurularak iÅŸletmemizde bilinçli ve güvenli çalışma saÄŸlanmaktadır.SaÄŸlıklı yaÅŸam merdivenlerini saÄŸlıklı beden ve güvenli adımlarla çıkmayı kendimize ilke edindik.

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ile ÅŸirketimiz çevreyi korumayı ve çevreye olumsuz etki yapabilecek etkenleri uygun ÅŸekilde belirleyip ortadan kaldırarak gelecek nesillere hizmeti ilke edinmiÅŸtir.Çalışanlarımız kaynakları doÄŸru kullanma,çıkan atıkları doÄŸru uzaklaÅŸtırma mantığıyla çalışmaktadır.

Tüm mutfaklarımızda uygulanan yönetim sistemlerinin etkinliÄŸi periyodik olarak gıda mühendislerimizce denetlenmekte ve sürekli izlenmektedir Kalite ve Lezzet zincirimiz;satınalma,depolama,üretim,sevkiyat,sunum ve servis olarak bütün aÅŸamalarda sürekli kontrol altında tutularak Gıda GüvenliÄŸi ve Kalite standartlarının sürekliliÄŸi saÄŸlanmaktadır.





12121101290