Ürünlere özel depoloma alanları

Derin dondurucu üniteleri, kuru erzak depolarında hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun muhafaza Devamı

365 Gün üretim

Üretimin her aşamasında kullanılan malzemelerin ve pişmiş ürünlerin özelliklerine uygun olarak soğuk odalarda muhafaza eilmesi devamı

Kalite Politikamız


Apaydın catering Ltd. Şti. olarak,

Hammaddeden müşteriye kadar olan zincirde Gıda Güvenliği ilkelerine uygun üretim ve hizmet sağlamak amacıyla,ISO 9001 standart şartlarına uygun olarak oluşturduğumuz Kalite Yönetim Sistemimizi sürekli geliştirerek ödün vermeksizin uygulamayı ilke edindik…

Sağlıklı,kaliteli,hijyenik,lezzetli yemekler üretip güler yüzlü hizmet anlayışımızla müşterilerimizin memnuniyetini arttırmak,çalışanlarımızı sürekli geliştirmek,yasal sorumluluklarımızı yerine getirerek çalışmalarımızı yürütmek politikamızın temel unsurlarıdır.Kalite gönüllüsü ve sektöründe öncü bir firma olmanın sorumluluğu ile işletmelerimizde satın almadan servis sonuna kadar tüm aşamalarda KALİTE sağlamak amacıyla özel tedbirler ve uygulamalar ile çalışmaktayız.

Misyonumuz ; Gıda Güvenliği ve Kalite çalışmalarında,çalışanlarımızın eğitiminde sektör çıtasını sürekli yukarı çeken firma olmaktır.Bu misyondan hareketle kanun,yönetmelik,standartlar ve müşteri şartları doğrultusunda yönetilerek sektör liderliğini sürdürmeye devam etmekteyiz.

Kalite Yolculuğumuzda yaptığımız çalışmalarla bugün tüm mutfaklarımızda;

ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ile Tedarik ve Talep zinciri içerisinde ürettiğimiz her değerde Kaliteyi esas aldık.Hizmetimizi,planlı üretimimizle,tedarikçi değerlendirme sistemimizle,eğitimlerimizle belirlenmiş hedeflerle,sürekli iyileştirme ve geliştirme prensipleriyle tüm çalışanlarımızın katılımıyla sunmaktayız.

ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile üretimimizin her aşamasında güvenli gıda üretimi ve hijyen kuralları ile ilgili yasal şartlara uyarak,tehlikeleri belirleyip kontrol altına alınması için tüm kaynaklarımızı kullanarak,gıda güvenliği bilincini tüm sisteme uygulayarak yemek üretimi ve servis hizmeti sağlamaktayız.

ISO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ile önce can güvenliği ilkesiyle çalışanlarımız,ziyaretçilerimiz,tedarikçilerimiz ve hizmet verdiğimiz müşterilerimiz için sağlığı ve güvenliği korumaya yönelik sistem kurularak işletmemizde bilinçli ve güvenli çalışma sağlanmaktadır.Sağlıklı yaşam merdivenlerini sağlıklı beden ve güvenli adımlarla çıkmayı kendimize ilke edindik.

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ile şirketimiz çevreyi korumayı ve çevreye olumsuz etki yapabilecek etkenleri uygun şekilde belirleyip ortadan kaldırarak gelecek nesillere hizmeti ilke edinmiştir.Çalışanlarımız kaynakları doğru kullanma,çıkan atıkları doğru uzaklaştırma mantığıyla çalışmaktadır.

Tüm mutfaklarımızda uygulanan yönetim sistemlerinin etkinliği periyodik olarak gıda mühendislerimizce denetlenmekte ve sürekli izlenmektedir Kalite ve Lezzet zincirimiz;satınalma,depolama,üretim,sevkiyat,sunum ve servis olarak bütün aşamalarda sürekli kontrol altında tutularak Gıda Güvenliği ve Kalite standartlarının sürekliliği sağlanmaktadır.





126555583