Ürünlere özel depoloma alanları

Derin dondurucu üniteleri, kuru erzak depolarında hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun muhafaza Devamı

365 Gün üretim

Üretimin her aşamasında kullanılan malzemelerin ve pişmiş ürünlerin özelliklerine uygun olarak soğuk odalarda muhafaza eilmesi devamı

Eğitim Politikamız


Apaydın Catering'de tüm personel için yıllık eÄŸitim planı hazırlanır. Tüm departmanlar, insan kaynakları departmanın organize ettiÄŸi ve uzman kuruluÅŸların saÄŸladığı eÄŸitimleri alırlar. Alınan uygulamalı ve sözlü eÄŸitimler, yapılan sınavlar ile deÄŸerlendirilerek kayıt altına alınır.

Personelini çağın gerektirdiÄŸi bilgilerle donatmayı önemli bir ilke sayan ÅŸirketimizin bünyesinde düzenlenen eÄŸitimlerde, personeller yapılan iÅŸin mükemmel yapılması adına; kendi arasında bilgi alışveriÅŸinde bulunduÄŸu gibi, uzman eÄŸitimciler sayesinde yeni bilgilere de ulaÅŸabilmektedir.

EÄŸitimlerimiz; Diyetisyenler Odası, KOBEM EÄŸitim DanÅŸmanlık, Marmara Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Ä°TÜ Gıda MühendisliÄŸi bölümlerinden alınmaktadır.

Apaydın Catering Ä°nsan Kaynakları Departmanı aynı zamanda iyi bir eÄŸitim planlamacısı olarak çalışmaktadır. 

EÄŸitimlerimizin özel bir yanı da üretim ve idari departman kadrolarının branÅŸ eÄŸitimleri ile buluÅŸturulmasıdır. Ä°dari kadro "Yönetim" alanında farklı eÄŸitimler alırken, üretim kadrosu ise "Mesleki Bilgi GeliÅŸimi" alanlarında eÄŸitimler almaktadır.





12212101124