Ürünlere özel depoloma alanları

Derin dondurucu üniteleri, kuru erzak depolarında hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun muhafaza Devamı

365 Gün üretim

Üretimin her aşamasında kullanılan malzemelerin ve pişmiş ürünlerin özelliklerine uygun olarak soğuk odalarda muhafaza eilmesi devamı

Eğitim Politikamız


Apaydın Catering'de tüm personel için yıllık eğitim planı hazırlanır. Tüm departmanlar, insan kaynakları departmanın organize ettiği ve uzman kuruluşların sağladığı eğitimleri alırlar. Alınan uygulamalı ve sözlü eğitimler, yapılan sınavlar ile değerlendirilerek kayıt altına alınır.

Personelini çağın gerektirdiği bilgilerle donatmayı önemli bir ilke sayan şirketimizin bünyesinde düzenlenen eğitimlerde, personeller yapılan işin mükemmel yapılması adına; kendi arasında bilgi alışverişinde bulunduğu gibi, uzman eğitimciler sayesinde yeni bilgilere de ulaşabilmektedir.

Eğitimlerimiz; Diyetisyenler Odası, KOBEM Eğitim Danşmanlık, Marmara Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve İTÜ Gıda Mühendisliği bölümlerinden alınmaktadır.

Apaydın Catering İnsan Kaynakları Departmanı aynı zamanda iyi bir eğitim planlamacısı olarak çalışmaktadır. 

Eğitimlerimizin özel bir yanı da üretim ve idari departman kadrolarının branş eğitimleri ile buluşturulmasıdır. İdari kadro "Yönetim" alanında farklı eğitimler alırken, üretim kadrosu ise "Mesleki Bilgi Gelişimi" alanlarında eğitimler almaktadır.





124554752