Ürünlere özel depoloma alanları

Derin dondurucu üniteleri, kuru erzak depolarında hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun muhafaza Devamı

365 Gün üretim

Üretimin her aşamasında kullanılan malzemelerin ve pişmiş ürünlerin özelliklerine uygun olarak soğuk odalarda muhafaza eilmesi devamı

Hijjen Politikamız


Gıda Güvenliğini garanti altına alarak her zaman temiz-sağlıklı ve güvenli ürünleri, bilgi ve tecrübelerimizi, bütün kaynaklarımızı kullanarak fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kirlilik yönünden bulaşma olmamış gıdaları müşterilerimize garanti etmek hijyen politikamızdır.

Bu politika, gıda güvenliği hedefleriyle desteklenmektedir. Bu amaçla konusunda uzman gıda mühendisleri tarafından mutfak personeline genel hijyen kuralları, hijyenik çalışma ve temizlik-dezenfektasyon ile ilgili olarak eğitim verilmekte ve mutfaklar sürekli denetlenmektedir. Böylece hijyen standartlarının sürekliliği sağlanmaktadır.

Sağlıklı bir yemek üretiminin yalnız tat ve lezzetin bir arada sunumundan oluşmadığı,üretim alanının temel şartlarının da yasal yönetmeliğe ve ilgili mevzuatlara uygun,altyapı kalitesi yüksek üretim merkezlerinde gerçekleşmesi gerektiği bilinci ile hizmetlerimizi sunmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Gıda Güvenliği Tedbirlerimiz ve İyi Üretim Uygulamalarımız(GMP)dan örnekler;
•Yasaların öngördüğü periyotta personel sağlık taramaları ve takibi
•Üretim alanında ve sunumlarda bone,eldiven,maske,kolluk kullanımı
•Ziyaretçilerimiz için özel önlük ve bone kullanımı
•Mikrobiyolojik kontrolü yapılmış su kullanımı
•Üretim alanlarında cam,kırılabilir plastik malzeme,ahşap,tel malzeme kullanımının kaldırılması
•Yemek üretimi ve servis yaptığımız işletmelerde alanında uzman,Sağlık Bakanlığı onaylı firmamızca zararlılarla mücadele çalışmalarımız
•Kalitesi ve güvenilirliği kanıtlanmış sektörün önde gelen firmalarından hammadde ürün alımları
•Kullanılan ekipmanların,çalışma yüzeylerinin personel ellerinin çiğ tüketilen sebzelerin dezenfekte edilerek etkinliğinin düzenli ölçümü
•Hijyen-sanitasyon kontrolü ve uygulamaları
•Kızartma işleminde kullanılan yağların kullanım periyodunun kontrolü ve belli sıklıkta değişimi
•72 saat muhafaza edilen yemekler
•Mal kabulünde ve donmuş ürünlerin çözündürülmesinde etiket ve sıcaklık kontrolleri
•Güvenli ve hijyenik depolama;Kabul edilen tüm ürünlerin tazeliğinin kalitesinin saklanabilmesi için bünyemizde bulunan soğuk hava depolarının,dondurulmuş ürün depolarının,kuru erzak depolarının ve sarf malzeme depolarının saklama koşullarının uygunluğunun sağlanması

Amacımız, tedarikten yemek tüketimine kadar geçen süreçte sağlığınızı,bizlere olan güveninizi kendimize ve sizlere olan sonsuz saygımızı riske atacak hiçbir ayrıntıyı şansa bırakmamaktır.

Apaydın Catering'de uygulanan ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi,
Müşterilerimizin memnuniyeti ve sağlığı için ürünlerimizin üretilmesinden ve tüketiciye arz edilmesine kadar olan bütün aşamalarda gıda güvenliğinin tüm çalışanların sürekli destek ve katılımı ile sağlanmasını taahhüt eder.

 





124854755