Ürünlere özel depoloma alanları

Derin dondurucu üniteleri, kuru erzak depolarında hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun muhafaza Devamı

365 Gün üretim

Üretimin her aşamasında kullanılan malzemelerin ve pişmiş ürünlerin özelliklerine uygun olarak soğuk odalarda muhafaza eilmesi devamı

Hijjen Politikamız


Gıda GüvenliÄŸini garanti altına alarak her zaman temiz-saÄŸlıklı ve güvenli ürünleri, bilgi ve tecrübelerimizi, bütün kaynaklarımızı kullanarak fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kirlilik yönünden bulaÅŸma olmamış gıdaları müÅŸterilerimize garanti etmek hijyen politikamızdır.

Bu politika, gıda güvenliÄŸi hedefleriyle desteklenmektedir. Bu amaçla konusunda uzman gıda mühendisleri tarafından mutfak personeline genel hijyen kuralları, hijyenik çalışma ve temizlik-dezenfektasyon ile ilgili olarak eÄŸitim verilmekte ve mutfaklar sürekli denetlenmektedir. Böylece hijyen standartlarının sürekliliÄŸi saÄŸlanmaktadır.

SaÄŸlıklı bir yemek üretiminin yalnız tat ve lezzetin bir arada sunumundan oluÅŸmadığı,üretim alanının temel ÅŸartlarının da yasal yönetmeliÄŸe ve ilgili mevzuatlara uygun,altyapı kalitesi yüksek üretim merkezlerinde gerçekleÅŸmesi gerektiÄŸi bilinci ile hizmetlerimizi sunmanın haklı gururunu yaÅŸamaktayız.

Gıda GüvenliÄŸi Tedbirlerimiz ve Ä°yi Üretim Uygulamalarımız(GMP)dan örnekler;
•Yasaların öngördüÄŸü periyotta personel saÄŸlık taramaları ve takibi
•Üretim alanında ve sunumlarda bone,eldiven,maske,kolluk kullanımı
•Ziyaretçilerimiz için özel önlük ve bone kullanımı
•Mikrobiyolojik kontrolü yapılmış su kullanımı
•Üretim alanlarında cam,kırılabilir plastik malzeme,ahÅŸap,tel malzeme kullanımının kaldırılması
•Yemek üretimi ve servis yaptığımız iÅŸletmelerde alanında uzman,SaÄŸlık Bakanlığı onaylı firmamızca zararlılarla mücadele çalışmalarımız
•Kalitesi ve güvenilirliÄŸi kanıtlanmış sektörün önde gelen firmalarından hammadde ürün alımları
•Kullanılan ekipmanların,çalışma yüzeylerinin personel ellerinin çiÄŸ tüketilen sebzelerin dezenfekte edilerek etkinliÄŸinin düzenli ölçümü
•Hijyen-sanitasyon kontrolü ve uygulamaları
•Kızartma iÅŸleminde kullanılan yaÄŸların kullanım periyodunun kontrolü ve belli sıklıkta deÄŸiÅŸimi
•72 saat muhafaza edilen yemekler
•Mal kabulünde ve donmuÅŸ ürünlerin çözündürülmesinde etiket ve sıcaklık kontrolleri
•Güvenli ve hijyenik depolama;Kabul edilen tüm ürünlerin tazeliÄŸinin kalitesinin saklanabilmesi için bünyemizde bulunan soÄŸuk hava depolarının,dondurulmuÅŸ ürün depolarının,kuru erzak depolarının ve sarf malzeme depolarının saklama koÅŸullarının uygunluÄŸunun saÄŸlanması

Amacımız, tedarikten yemek tüketimine kadar geçen süreçte saÄŸlığınızı,bizlere olan güveninizi kendimize ve sizlere olan sonsuz saygımızı riske atacak hiçbir ayrıntıyı ÅŸansa bırakmamaktır.

Apaydın Catering'de uygulanan ISO 22000 gıda güvenliÄŸi yönetim sistemi,
MüÅŸterilerimizin memnuniyeti ve saÄŸlığı için ürünlerimizin üretilmesinden ve tüketiciye arz edilmesine kadar olan bütün aÅŸamalarda gıda güvenliÄŸinin tüm çalışanların sürekli destek ve katılımı ile saÄŸlanmasını taahhüt eder.

 





1228100735